perjantai 26. elokuuta 2011

WTF..?

Mitäköhän ihmettä..? o.o Blogissa on vierailtu 180 KERTAA !!  vau! En ois ikinä uskonu että kahessa kuukaudessa tulee noinkin paljon lukijoita. Enkä mä edes kirjota tänne kun ehkä kerran viikossa jos sitäkään. 
Kiitos vierailijoille. Käykää toki useamminkin n__n

Päätinpä tässä Uminekon lataamista odotellessai kirjata sitten tännekkin. Umineko on muuten ihannnnna anime ♥ Älkääkä alkako pitämään mua minään wnb-otakuna, koska sitä en ole. Tykkään mangasta ja animesta vaan jos se on laadukasta ja hyvä juonista.  Esim. FMA:ssa ja Uminekossa on hyvä juoni. Plusplus Fruits Basketissa, joka oli muuten ihan ensimmäinen mangasarja jota aloin lukemaan, ja myös ensimmäinen, josta luin joka ikisen osan. Nyt on toi mangustelu jääny vähän vähemmälle... Mutta se mangasta, se ei nimittäin välttämättä kiinnosta kaikkia.

Haistakoon nyt tämä meitin Acerin läpyskä pitkät. Ei suostu, ei niin sitten millään, lataamaan Flash Playeria. Nyt sitten ei pääse kattelemaan uusimpia mallistoja -.- En tosin tiiä johtuuko vika koneesta vai käyttäjästä.. Jolierin sivut vaan näkyy. Muihin tarvii ton heltzkatin Adoben -----..-----
Auttakaa nyt joku neitoo hädässä!

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti