keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Sicky Vicky

Taas on tullut pikkuriikkinen tauko tähän kirjottamiseen.
Johtuen osaksi sairastelusta, osaksi laiskuudesta.
Verikokeista ei löytynyt mitään tavallisuudesta poikkeevaa, joten nyt joudutaan sitten kärsiin pahoinvoinnista ja päänsärystä koko loppuelämä ilman minkäänlaisia lääkityksiä - How nice is that?
Eilinen ja tää päivä onkin menny mukavasti taas kotioloissa. Tiistaina menin kyllä kouluun, mutta jo ennen ekan tunnin alkua lähin sitten pois kun alko oksettaan niin pirusti. Yäks.
Huomenna kuitenkin takaisin arkeen. Tosin perjantaina onkin jo taksvärkki että ei sitä arkee kauaa kestä.

Taksvärkki päivänä olis tarkotus siivoilla kotona bestiksen kanssa. Harmi vaan, että ollaan riidoissa... Jos satut Lotta-kulta lukeen tätä, niin ois kauheen kiva jos voitais sopia. Koska mä tiedän ettet oo sitä yhteyden-ottaja tyyppiä, niin voin sanoo jo valmiiks, että jos pyydät anteeks, saat anteeks. Ja oon mäkin pahoillani :(

Mutta joo - eteen päin.
En oo vähään aikaan laittanu asukuvia, ja lupaan että perjantaina sitten otetaan niitä oikein kunnolla varastoon. Promise you!

Hei, hiphei! Kohta on Halloween ♥ Se on kyllä yks parhaista juhlista, vaikka ei sitä niinkään täällä koto-Suomessa juhlita.. Ajatelkaa kuinka hienoo olis, jos juhlittaiskin. Tänä(kään) Halloweeninä mulla ei oo mitään menoo. Kai mä sitten vaan istun kotona ja katon netistä jotain halvalla tuotettua paskaa kauhuleffaa.. :D Niiiiin ja tuleehan subilta jotain leffoja. Mutta ne tulee nii myöhään että taijan olla sillon jo untenmailla ... :D

Ajattelin muuten, että voisin alkaa ihan vaan englantia harjotellakseni tehä käännökset tonne tekstin loppuun.. Ja jos vaikka joku ulkomaan elävä sattuis käväseen.

Ai niin! Unohin ihan kertoo siitä tyttöjen-illasta. Se meni ihan mahtavasti. Kaikki ihanaiset hunajat pääsi paikalle ja oli kyllä niin hauskaa. Leffa oli lainattu, mutta eipä sitä sitten tullukkaan katottua :D Oli niin hauskaa ilmankin. Välillä naurettiin ihan katketaksemme ja välillä sitten taas itkettiin katketaksemme. Käytiin läpi kaikki, siis ihan KAIKKI maailman asiat läpi.

Translation:

Hello everybody. I'm starting to do these translations here, at the end of my postings.
I'm very sorry if here's lots of misspellings.

So, I've kept a little brake from writing. AGAIN. That's because i've been sick. I've been sick a lot in past times.. They didn't find enything from bloodsamples, but I've been queasy and my head is going to blow off. I've been home yesterday and today, but I'm going to school tomorrow.

On Friday, I have a corvée-day. I'm going to clean Up whit my BFF, but the only problem is, that we are not in very good relations right now.. But if she is reading this, I'm sorry, and I forgive her too.

Moving on - I haven't send outfit-pictures in a very long time, but I promise that I will send them someday after Friday. Promise!

You know what! The fabulous Halloween is on his way ♥ I just LOVE Halloween. But it's stupid, that here in Finland, we don't celebrate it so hardly than in USA.. And as You can guess, I'm doing absolutely nothing on Halloween. So I'm going to watch some crappy scarymovies from net or TV.. We'll see..

I allmost forgot! We had a girlsnight on last Thursday/Friday, when we were on autumnholiday. We had soooo much fun ♥ We had great food, laughed, cryed and shared things to each others. It was very nice to talk to girls who understand u. Luv ya guys ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti