torstai 27. lokakuuta 2011

Move your bodey ~

Heissulivei karvanaamat ♥

Torstai päivä valkeni ihanalla autuudella, sillä huomenna olis ihan luvallinen ja ansaittu "vapaapäivä".
Vaikka eipä sitä kai voi ihan täysin vapaapäiväks kutsua, kun pitäis kuitenkin kämppää siivoilla. Toivottavasti porukat ei anna kauheeta tehtävälistaa.. D:

Oon tässä viime päivien aikana suunnitellu tekeväni uuden blogin.. Kun tää nimi ei oo kiva :D Taisiis tää vaan ei jotenkin tunnu omalta. Nimi viittaa liikaa muotiblogiin, vaikka muoti on kuitenkin aika pieni osa tätä koko hössäkkää. Eli "pysykää linjoilla", niin kerron sitten tässä lähipäivinä uuden osotteen, kunhan keksin jonkun osuvan nimen. Tässä osoitteessa blogi ei kuitenkaan tule olemaan kovin kauaa. Se on vaan niin tavattoman vaikeeta keksiä hyvä nimi.. Jos joku olis niin ihana ja vaivautuis laittaan kommentteihin jonkun kivan ehdotuksen, niin oisin tosi kiitollinne. Mutta eipä täällä kukaan koskaan mitään kommentoi.

Nyt se muuten on jokseenkin todistettu: pahoinvointi johtuu lihasta. Mun elimistöni on nyt jotenkin saanu ilmeisesti tarpeeks liharuuasta. Nimittäin koko päivän oon ollu syömättä ollenkaan minkäänlaista lihaa, ja sitten kun vähän aika sitten söin lasagnea, niin nyt on niiiin äklö olo että huhhuh. Epäilin sitä jo aiemminkin, mutta nyt alan olla siitä jo aika varma. Ei muuta kun hyvästi makkarat, leikkeleet ja mureat sisäfileet D: Ja ennenkaikkea pekoni. *nyyh*

Translation:

Howdy fellows!

Today I woke Up with a smile on my face, and that's because I don't have to go to school tomorrow ♥__♥ But I still have to do some work... That means cleaning and lot's of  domestic work.. But anygays, the most importent thing, is that I don't have to wake Up so early and drag myself to school.

I've been thinking about making a brand new blog. I just don't like the name of this blog. And btw, It means Emilii's closet in english. It refers to too much into fashion. And this blog is not so much into fashion after all. It's just so hard to invent the new name..

Today I find ot that my nausea is about meat.. So, Goodbye sausages, cold cuts and delicious tenderloins.

1 kommentti:

  1. No niiin mulle ainakin ilmoitat uuden osotteen :D Just kulöysin tän blogin, en halua kadottaa tätä :D:D

    VastaaPoista