keskiviikko 5. lokakuuta 2011

I'm tired being sorry ~

Joooo.. Taas jälleen joudun pyytelemään anteeksi.
Koulu on vienyt kaikki mehut multa, ja sen lisäks on tullu vielä kaks uutta harrastustakin, nimittäin Zumba/kahvakuula/pilates ja Jazz/nykytanssi. Nuo siis vaihtelee vähän viikottain.
Mutta kuitenkin: Hyvää kuuluu, vaikka elämä ei sen kummemmin hymyänsä suo. Senkin takia on kirjoittelu vähän jäänyt, kun iltasin vallan ottaa sellanen möksmöksmasennus että oksat pois. Terveydentilakaan ei oo mitenkään kovin hyvä.. Joka päivä, koko ajan on pahoinvointia ja päänsärkyä. Väsymyskin vaivaa niin, ettei meinaa koko päivää pysyä edes pystyssä. Syyslomalla sitten on verikokeet sunmuut tutkimukset. Nyt on epäilyssä mm. Keliakia, diabetes, anemia ja kilpirauhasen vajaatoiminta. Että semmonen lista tälläkertaa. Mutta se siitä.

Ajattelin, että voisin nyt ihan oikeasti joku päivä tehä sen videopostauksen.. Jos sovitaan, että vaikka lauantaina semmonen ilmestyis? Blogger vaan aina vähän kiukuttelee sen videoitten latauksen kanssa.. Se on jotenkin tälle sivustolle ylivoimasen vaikeeta.. Tiiättekös muuten jotain hyvää blogipaikkaa? Siis jotain sivustoo, missä vois blogia pitää? Jos tiiätte, niin laittakaa ihmessä kommenttilootaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti